sila masok....takpayah ketuk pintu...

~~memori suka & duka ku~~

Wednesday, February 3, 2010

entry KHAS buat tiktop!!

salam u ol....
hihihihi...harini aku menjadi JAHAT
n3 ni khas buat tikah
1st time aku tgk kes mcm ang ni tikah....
hahahahahahaahahaha.........

tgk ar kaki suaq tikah tu....agak2 sbb ape ek????
aku ingatkan sbb fesyen....hahahaha.....

tp bukan la!!!!




sbb sbb sbb....
CLOROX TUMPAH!!!!

jom gelak.....[jahatnya aku...kah kah kaah3....sekali sekali menyakat kawan...hahaha]
aku cilok gmbr tu dr blog kwn die...

credit to her : http://zeezflipflop.blogspot.com

tikah tikah....ang guna clorox ke makan clorox
hihihhihihi...
sbb bek tumpah kat ujung suaq...
kalo tumpah kat tgh2 confirm tak pakai dh
huhuhuhu

jgn marah ye tikah....kalo marah aku juai ang kat CMART....haha3

7 comments:

  1. haha.jht la teacher dilah ni.x baik tau.tp gelak jgk la skit.wakaka.lwk sih..

    ReplyDelete
  2. kak aza.....sekali sekali wat jahat....hahhahaha...

    ReplyDelete
  3. bila awak nk buat entry khas untuk saya?

    ReplyDelete
  4. elok lah 2.... pakat buat entry pasai sluaq aku... hahaha..
    tp xpa.. kawan pnya pasai....
    tq yer dilah sbb bgtau sume org pasai nih....

    ReplyDelete
  5. hahaha....tikah....don wory la.....takda sapa pon yg nak baca blog aku ni pon..

    efi...aku akan wat bila ang dh wat entry khas utk aku....lalalala~~~

    ReplyDelete
  6. effy, buat la entry pasai kami...
    hahaha.. tba2..

    ReplyDelete
  7. efi cepat wat...tikah nak glamor tu...hihihi

    ReplyDelete